فروش ویژه آرشیو دانشجویی فایل استوری ارتباط با پشتیبانی فروشگاه فایل استوری فایل استوری فایل استوری فایل استوری ارزان سرا

اطلاعیه فروشگاه

با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک های دیگر استفاده نمایید.

دانلود پاورپوینت شکلات

دانلود پاورپوینت شکلات

شكلات يكي از پر مصرف ترين مواد خوراكي جهان است. كافي است در نظر آوريم كه اروپايي ها بطور متوسط سالانه 9 كيلو شكلات مي خورند و اين رقم در سال به بيش از 2 ميليون تن در سال مي رسد.يك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كيلو كالري انرژي را تامين مي كند. تركيب متوسط شكلات به اين قرار است: پروتئين 8/4 درصد , چربي 5/32 درصد , كربوهيدرات 5/59 درصد و تئوبرومين 25/1 درصد.شكلات يك ماده مغذي است و به دليل طعم لذت بخش آن در ساير فرآورده هاي مختلف و به اشكال مختلف مورد استفاده قرار ميگيرد.

تاريخچه شكلات

دانشمندان با آناليز ظروف انسان هايي كه 2600 سال قبل زندگي مي كردند به اين نتيجه رسيدند كه انسان ها از آن تاريخ شكلات مصرف مينمودند. البته از نوع مايع شكلات. براي اولين بار در سال 600 ميلادي قبيله سرخپوستان مايا در سرزمين هاي ياكاتان واقع در آمريكاي جنوبي كشت كاكائو را آغاز كردند. همچنين پس از كشف امريكاي مركزي توسط اروپاييان, كشت و زرع درختان كاكائو در مكزيك توسط آزتك ها و در پرو توسط اينكاها شروع شد. رفته رفته دانه هاي كاكائو كه بسيار قيمتي بود و به عنوان پول در داد و ستد ها مورد استفاده قرار ميگرفتند براي تهيه يك نوع نوشيدني موسوم به شكلات نيز به كار برده شدند. دانه هاي پودر شده كه توسط سنگ هاي آسياب خرد شده بودند را يا به حالت خميري شكل در اورده و در كيك پزي استفاده مي كردند يا با آب سرد مخلوط كرده و به عنوان نوشيدني مي نوشيدند. اغلب به اين نوشيدني مقداري وانيل , ادويه يا عسل مي افزودند و بعد آن را به شدت تكان ميدادند تا كف كند.

كريستف كلمب جزء اولين كساني بود كه مقداري دانه كاكائو را به همراه خود به عنوان سوغاتي به اروپا برد. اما در سال 1520 كمي بعد از فتح مكزيك توسط اسپانيا  دن كورتس (Don cortez) نوشيدني شكلات را به مردم اسپانيا معرفي كرد و در آنجا بود كه براي كمتر كردن طعم تلخ و غلظت شكلات به آن شكر اضافه شد. با اين حال شكلات در بسياري از نقاط اروپا تا ساليان سال ناشناخته ماند تا اينكه سرانجام در سال 1606 ميلادي به ايتاليا و در سال 1657 ميلادي به فرانسه راه يافت اما به دليل قيمت بسيار گرانش تنها نوشيدني مخصوص اشراف بود. در قرن 18 گياهشناس بزرگ سوئد لينيوس به درخت آن نام درخت غذاي خدايان لقب داد.يكي از مشكلات نوشيدني شكلاتي چاق كنندگي بسش از حد آن به دليل درصد بالاي كره كاكائو در تركيبات شكلات بود. البته هلندي ها موفق شدند اين مشكل را در نوشيدني هاي كاكائويي با حذف بخشي از چربي برطرف كنند.در سال 1765 با تاسيس كارخانه شكلات سازي در ايالت ماساچوست امريكا تكنولوژي استفاده از كاكائو با شكلي تازه به قاره نو برده شد.

تعريف شكلات:

شكلات در واقع نوعي سيتم كلوئيدي است كه در آن فاز مايع را كره كاكائو و فاز پراكنده را ذرات پودر كاكائو و شكر تشكيل مي دهند.شكلات ها در دماي اتاق به حالت جامد مي باشند ولي به محض قرار گرفتن در دهان ذوب مي گردند. دليل اين خاصيت وجود نوعي چربي در تركيب شكلات است كه كره كاكائو ناميده مي شود. كره كاكائو در دماهاي زير 25 درجه جامد است و به هنگام تهيه شكلات با كاكائو و شكر تركيب مي شود. نقطه ذوب اين چربي تقريبا برابر با دماي بدن است و به همين دليل هنگامي كه با ساير اجزاي تشكيل دهنده شكلات مخلوط مي شود باعث مي گردد كه تر كيب جديد به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبديل به يك مايع نرم و مطلوب و البته مطبوع مي شود. علاوه بر اين شكلات داراي طعم بسيار دلچسب و شيريني است كه اكثر مردم ان را مي پسندند.
 
شكلات ساده:
 
شكلات ساده حاوي مقادير متغير كاكائو و شكر و كره كاكائو و لسيتين و طعم وانيل است.حداقل مواد خشك كاكائو در شكلات ساده بايد 30 درصد باشد و حداقل 12 درصد آن نيز بايد مواد جامد خشك بدون چربي باشد.
شكلات تيره(تلخ):
اين شكلات داراي رنگ قهوه اي تيره و طعم غني بوده و از تركيب انواع پودر كاكائو كه در دماي بالا بو داده شده, كره كاكائو و شكر تهيه مي شود.
شكلات شيري:
شكلات شيري حاوي تمام مواد متشكله شكلات ساده به اضافه پودر شير كامل يا پودر شير چربي گرفته و چربي كره است.
شكلات سفيد:
اين شكلات ظاهر سفيد رنگ داشته و حاوي هيچ ماده رنگي نبوده و از كره استخراج شده از كاكائو, ساكارز و شير يا پودر آن تهيه شده و حاوي حداقل 20 درصد كره كاكائو و حداقل 14 درصد مواد جامد شير مي باشد كه از آن هم حداقل 3.5 درصد چربي شير بوده و حداكثر حاوي 55 درصد ساكارز مي باشد.
مخلوط كردن مواداوليه در خميرگير (mixing):

در ابتدا مواد اوليه را با ميزان هاي معين بر روي باسكول به دقت توزين نموده و قبل از مخلوط كردن مواد با يكديگر , موادي مثل شكر و شيرخشكي كه داراي كريستال هاي درشت هستند را در آسياب تا اندازه 30 ميكرون ريز مي نمايند و در مورد روغن ها كه اغلب از كره كاكائو و در مواردي از جانشين هاي آن مثل روغن هاي هيدروژنه نباتي و يا روغن مايع و جانشين هاي ديگر كره كاكائو مثل روغن پالم و روغن نارگيل استفاده مي شود, بايد گفت كه در دستگاهي به نام دستگاه ذوب روغن كه از صفحات بسيار داغ تشكيل شده روغن ها بر روي آن قرار گرفته و با حرارت صفحات داغ ذوب مي شوند.

شامل 67 اسلاید powerpoint


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
powerpoint_746170_6500.zip581.8k





دانلود پاورپوینت شش مورد از بنا های معروف يونان

دانلود پاورپوینت شش مورد از بنا های معروف يونان معبد زئوس معبد زئوس معبدی بوده است که توسط فیدیاس در المپیا برای زئوس ساخته شد. ساختمان با شکوه این معبد بین سال‌های ۴۷۰ تا ۴۵۶ پیش از میلاد به دست یک معمار محلی بنا شد. ويژگي هاي اين معبد :شش گوشه با سنگ هاي اهكي بزرگ كه ستون هاي تو پر و بزرگ ان را احاطه كردند ساخته شد  هاي ان توسط گچ تزيين شده بود.كه تا چند سال پس از پايان , كار ساختمان معبد تنديسي از زئوس در انجا نب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت شش بنای مهم بین النهرین

دانلود پاورپوینت شش بنای مهم  بین النهرین كهن ترين زيگوراتي كه ناكنون در بين النهرين (عراق كنوني) توسط باستان شناسان خاكبرداري و شناسايي شده است زيگوراتيست كه اورنمو موسس سلسله سوم اور  در سال 2100  قبل از ميلاد يعني 4100 سال پيش در شهر باستاني اور  محل تولد حضرت ابراهيم نبي  بنا كرده بود او اين زيگورات را در كنار معبدي كه براي نيايش خدايان ساخته بود بر پا داشته است. اين زيگورات در اصل داراي سه طبقه بوده است كه در حال ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت شربتهای قندی

دانلود پاورپوینت شربتهای قندی شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .  شربت خرما خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس