فایل استوری ارتباط با پشتیبانی فروشگاه فایل استوری فایل استوری فایل استوری فایل استوری

اطلاعیه فروشگاه

با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک های دیگر استفاده نمایید.

دانلود پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

دانلود پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
qمهمترین تغییرات بعد از کشتار
q

1-)  قطع جریان خون

الف) تبادل حرارت

ب) اکسیژن به بافت نمی رسد

ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم

د)زمانی که جریان خون قطع می شود

متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.

همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8
می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.
 در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.

چنین حالتی DFD ( Dark-Firm- Dry) گویند در صورتی که بعد از کشتار دچار کاهش سریعpH   شویم در این حالت گوشت  دچار PSE(Pale – Soft – Exadation) شده است که در این حالت دارای رنگ پریده بافتی نرم و سطحی آبدار است این دو حالت شرایط نرمال نیستند.

گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در این دام ها عمل گلیکولیز و تجزیه گلیکوژن قبل از کشتار انجام شده اسید لاکتیک و اسید پروبیوتیک توسط جریان خون در هنگام کشتار دفع می شود در نتیجه گوشت دارای بافت خشک , سفت وتیره است.خاصیت نگهداری آنها بعلت pH بالا و پایین است و بدلیل بافت سفت آنها مواد عمل آورنده براحتی در بافت نفوذ میکند پس در فرآورده های گوشتی کمتر استفاده می شود .

گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)

vدر این گوشت ها که بیشتر در مورد یکسری از دام ها مثل خوک می باشد عمل گلیکولیز در حین کشتار و بلافاصله پس از کشتار با سرعت زیاد انجام می شود و بدلیل تجمع زیاد اسید لاکتیک در ماهیچه و بافت بلافاصله پس از کشتار pH به سرعت کاهش یافته و بعلت کاهش شدید pH و بالا بودن درجه حرارت دام پروتئین های سارکوپلاسمی دناتوره می شوند و بر روی پروتئین های میوفیبریلی رسوب می کنند و خاصیت ارتجاعی و ظرفیت نگهداری آب در این گوشت ها پایین میباشد و بعلت کاهش ظرفیت نگهداری آب سطح گوشت لزج و مترشح می باشد بعلت تغییر ماهیت پروتئین ها گوشت حات رنگ پریده دارد برای استفاده از این گوشت ها بهتر است که حدود 20 تا 30 درصد از این گوشت با گوشت مرغوب مخلوط شود.
vهمانطور که قبلاً گفته شد عوامل مختلفی در سرعت و کاهش فشار و میزان pH موثر شد این عوامل عبارتند از : ذخیره گلیکوژنی , نوع دام و درجه حرارت محیط است. با توجه به قطع جریان خون و توقف سیستم کنترل هورمونی وهمچنین عدم تعادل حرارت در سطح بدن دام دمای آن در حد  جزئی پس از کشتار افزایش می یابد که این مقدار بر حسب شرایط کشتار و به کمک عوامل متعدد کاهش خواهد یافت مثلاً عواملی نظیر: شستشوی لاشه با آب سرد، مدت زمان کشتار ، درجه حرارت سالن کشتار ، میزان چربی لاشه و نحوه سرد کردن لاشه ها می توانند کمک موثری در کیفیت گوشت داشته باشد. صلابت نعشی یک انقباض غیر قابل برگشت است که بیشترین تاثیر را بر روی بافت دارد.  مهم ترین مشخصه ی شروع زمان ریکور تخلیه ATP است که از این مرحله هر کمپلکسی که تشکیل شود دیگر بازگشتی نخواهد داشت.
شامل 45 اسلاید powerpoint

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
powerpoint_707746_4146.zip3.2 MB





دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار MATLAB

دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار MATLAB برای انجام کارهای ریاضی، آماری، مهندسی و ... lMATLAB = MATrix LABoratory (آزمایشگاه ماتریسی) در اوايل دهه 1970 توسط Cleve Moler به وجود آمد. در اوايل دهه 1980 با زبان C بازنويسي شد. در 1984 شركت Mathwork تأسيس شد.   جديدترين نسخه آن MATLAB 7.3 است. ساده ترین کارهایی که با MATLAB می توان انجام داد همان اعمالی است که یک ماشین حساب مهندسی پیشرفته انجام می دهد. جمع، تفریق، ضرب، تقسیم، حل مع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پاورپوینت درس بازاریابی و مدیریت بازار

دانلود پاورپوینت درس بازاریابی و مدیریت بازار مفاهیم مدیریت بازار هدف کلی این فصل آشناسازی دانشجویان با مفاهیم اساسی ، اهداف و فلسفه های بازاریابی و نیز شناخت وظایف مدیران بازاریابی در مؤسسات می باشد مفهوم نیاز نیاز (Need) یعنی کمبود یا حالت محرومیت احساس شده در فرد که آرامش و تعادل انسانـی را بر هم زده و در او انـگیزه ای برای ارضاء ایجاد می کند مفهوم خواسته خواسته یعنی چگونگی رفع نیاز ، به عبارتی خواسته ها (wants) راه های رفع نیاز بوده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت مانومتر و لوله بوردن

دانلود پاورپوینت مانومتر و لوله بوردن مسئله فشار و شناسایی آن از قرن 17 آغاز شده است. در این قرن بررسی های وسیعی بروی ساخت پمپهای خلا و تغییر فشار صورت گرفت. در سال 1643تریچلی (شاگردگالیله )Torriceli برای اولین بار موفق به ساخت بارومتر شد. به دلیل رابطه ای که سرعت و فشار در معادله انرژی با یکدیگر دارند در بسیاری از وسایلی که برای تعیین سرعت یا دبی جریان بکار میروند، لازم می آید که فشار اندازه گیری شود. مانومتر از یک لوله شیشه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

آخرین محصولات فروشگاه