ساعت ارتباط با پشتیبانی فروشگاه

دانلود پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

دانلود پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
¨مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است .
¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و يا كروي مشاهده مي شوند .
¨اكثر مخمرهاي مهم در مواد غذايي از طريق جوانه زدن و تقسيم دوتايي تكثير مي يابند . مخمرها در دامنه وسيعي از PH اسيدي (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .
¨رنگ هاي زيادي از قبيل كرمي ، صورتي تا قرمز به وسيله مخمرها توليد مي شود .
¨مخمرها قادر هستند به طریقه بی‌هوازی اختیاری ، رشد نمایند. بدین معنی که از اکسیژن یا ترکیبات آلی به عنوان پذیرنده نهایی الکترونها استفاده می‌کنند. در محیط واجد اکسیژن فراوان ، مخمرها مواد قندی را تخمیر کرده ، اتانول و دی‌اکسید کربن تولید می‌کنند. این فرآیند اساس صنایع تهیه مشروبات الکلی و شیرینی پزی است.
¨برخی از گونه‌های ساکارومایسس مانند ساکارومایسس سروزیه را برای تهیه اتانول و دی‌اکسید کربن جهت ورآمدن خمیر نان بکار می‌برند.
شامل 38 اسلاید powerpoint

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
powerpoint_593384_9073.zip3.4 MB





دانلود پاورپوینت تاريخچه كنسرو سازي(كنسرو لوبيا چيتي)

دانلود پاورپوینت تاريخچه كنسرو سازي(كنسرو لوبيا چيتي) مراحل فرآیند الف) پاك كردن، شستشو و آماده سازي لوبيا  ب) خيساندن  ج) سنگ گيري ( Destoning )   د) بلانچينگ   م) شستشوي قوطي ها   ل) پر كردن   ه) خارج كردن هوا  و) دربندي  ن) فرآيند حرارتي  چ) خشك كردن و خنك كردن قوطي ها  خ) انبار كردن شامل 53 اسلاید powerpoint ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

دانلود پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول مختلف توجه نمود و از سری دیگر پارامترهای مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود. خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت پخش شدن کره بر روی نان و قابلیت گسترش پذیری و .... می باشد. ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهای صورت گرفته بر روی کره از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت نگاهی به مساله آلودگی هوا و تاثیرات آن برروی گیاهان

دانلود پاورپوینت نگاهی به مساله آلودگی هوا و تاثیرات آن برروی گیاهان هوا لازمة حیات است و نیاز به آن بیش از آب و غذاست، در اهمیت هوا همین بس كه آدمی می تواند بدون غذا چند روز یا چند هفته زندگی كند ولی بدون هوا چند دقیقه بیشتر نمی تواند زنده بماند. كره زمین بوسیله قشری از هوا كه جوّ نامیده می شود احاطه گردیده، وجود این قشراز هوا برای انسان، حیوان و گیاه شرط لازم زندگی است.هوای اطراف زمین علاوه بر اینكه به منزله پوششی است كه از سرد و گرم شدن بیش از اندازه و سریع زمین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه