فروش ویژه آرشیو دانشجویی فایل استوری ارتباط با پشتیبانی فروشگاه فایل استوری فایل استوری فایل استوری فایل استوری ارزان سرا

اطلاعیه فروشگاه

با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک های دیگر استفاده نمایید.

دانلود پاورپوینت هوادهی

دانلود پاورپوینت هوادهی هوادهی فرایندی است که برخی اوقات برای تهیه آب آشامیدنی از آن استفاده می شود.از هوادهی ممکن است برای خارج ساختن گازهای مطبوع محلول در آب (گاز زدایی)یا افزودن اکسیژن به آب برای تبدیل موادنامطلوب به شکلی مناسبتر (اکسیداسیون)استفاده کرد. کاربرد هوادهی: هوادهی معمولا برای تصفیه آبهای زیر زمینی به کار میرود زیراآبهای سطحی برای مدت زمان کافی با اتمسفر در تماس بوده و از اینرو عملیات انتقال گاز به صورت ط ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت کاربرد طیف سنجی در شیمی آلی

دانلود پاورپوینت کاربرد طیف سنجی در شیمی آلی رزونانس مغناطيسي هسته اي (NMR)يک روش طيف سنجي است که براي شيميدانان آلي از اهميتي والا نسبت به طيف سنجي مادون قرمز برخوردار است . بسياري از هسته ها را مي توان با فنون NMR مطالعه کرد ، ولي هيدروژن و کربن بطور معمول مورد استفاده قرار مي گيرند . رزونانس مغناطيسي هسته اي ما را از تعداد هر نوع هيدروژن مطلع مي سازد . به علاوه اين روش ،  اطلاعاتي راجع به طبيعت محيط اطراف اين گونه اتمهاي هيدروژن به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پاورپوینت فلوئور

دانلود پاورپوینت فلوئور فلوئور عنصری طبیعی است که تقریباً در تمام آب های آشامیدنی و خاک یافت می شود. اگر چه محتوای فلوئور آنها در سراسر دنیا بسیار متفاوت می باشد . اگر چه فلوئور به عنوان یکعنصر ضروری در نظر گرفته نمی شود، ولی این آنیون برای سلامتی استخوان ها و دندان مهم شناخته شده است. یک اسکلت با اندازه متوسط mg 5/2 فلوئور دارد. عملکـــــــرد به علت اثرات مفید فلوئور 1.بر مینای دندان که سبب حداکثر مقاومت به پوسیدگ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود پاورپوینت انتقال حرارت فصل 7 جابجایی اجباری از روی اجسام

دانلود پاورپوینت انتقال حرارت فصل 7 جابجایی اجباری از روی اجسام سیالات معمولی در جریان آرام   در این قسمت ضریب انتقال حرارت جابجایی را برای جریان آرام سیالات معمولی از روی صفحه تخت با دمای ثابت مورد بررسی قرار می دهیم . دمای دیوارودمای سیال در خارج از لایه مرزی است.   مطابق آنچه در قسمت قبل مورد بحث شد برای محاسبه h به توزیع دما در لایه مرزی حرارتی نیاز است. برای حل انتگرالی انرژی علاوه بر داشتن توزیع دما در لایه مرزی حرارتی به توزیع سرعت در ل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن

دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی  بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. صمغ های ترشحی صمغ های جلبکی صمغ های دانه ای صمغ های میکروبی مشتقات نشاسته و سلولز تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند. مولکول های پلی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع تولید گلوکز : 1.روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان 2.روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران   اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا تولید شیمیایی گلوکز مایع فرآیند تولید آماده سازی محلول نشاسته اسید زنی هیدرولیز خنثی سازی خنک کردن رسوب گیری فیلتر پرس اول رنگبری فیلتر پرس دوم تغلیظ سرد کردن جمع آوری محصول آماده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی هیدرولیز نشاسته با اسید žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است : ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین . هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است  DE: میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند . معایب استفاده از روش اسیدی بر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور  مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت دستگاه های عملیاتی گاز – مایع

دانلود پاورپوینت دستگاه های عملیاتی گاز – مایع مهمترین واحدهای عملیاتی گاز – مایع عبارتند از تقطیر، جذب، دفع، رطوبت گیری. این واحدهای عملیاتی می توانند توأم با انتقال جرم و حرارت باشند. از طرفی در بعضی گرادیان غلظت و نفوذ در هر دو فاز قرار می گیرد و حداقل یک جزء در دو فاز نفوذ می کند ( مانند جذب جزء خاص از مخلوط گازی توسط حلال مایع ) و در بعضی انتقال جرم در هر دو فاز صورت می گیرد و کلیه اجزاء در هر دو فاز نفوذ می کنند ( مانند تقطیر). لذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز عنوان: 1.دلایل استفاده از روش های آنزیمی 2.آنزیم ها ومنابع آن 3.تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز 4.تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز 5.خصوصیات رئولوژیکی 6.منابع نشاسته دلایل استفاده از روش های آنزیمی روش اسیدیDE=55 بالاتر ازDE=55  شربت تیره و تلخ می شود امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . انجام واکنش میلارد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان
تعداد صفحه(24):

آخرین محصولات فروشگاه

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس