فایل استوری ارتباط با پشتیبانی فروشگاه فایل استوری فایل استوری فایل استوری فایل استوری

دانلود پاورپوینت Freeze Drying

دانلود پاورپوینت Freeze Drying Freeze dryingچیست؟ عملیاتی که درطی آن آبگیری انجام می شود که به نامهای منجمد کردن ویا crodesieation که به معنای خشک کردن اجسام درلوله های خالی ازهوایا به طور کلی درغیاب هوا می نامند. علم خشک کردن یخ این روند عبارت است ازحذف ملایم رطوبت از محصول آبی ، بدون تغییر بیولوژیک یا خواص ساختاری و شیمیایی آن است . خشکاندن انجمادی عملیاتی پیچیده که در همه جنبه های زیرتوصیف میشود: انجماد کردن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی

دانلود پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است،ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . نوشیدنی غیر الکلینوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند .این نوشابه ها کمتر از نیم درصد  الکل دارند و بر اساس درصد الکل بوسیله حجم طب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع روشهای نگهداری مواد غذایی روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. روشهای شیمیایی اشعه دهی(Irradiation ) اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. اشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و الکترون می باشد. مزای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پاورپوینت طرح تولیدی نان فانتزی

دانلود پاورپوینت طرح  تولیدی نان فانتزی به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره . نانهای سفید  شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی. نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد. نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل: 1- نان دیابت                     2- نان ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی استفاده از فرآيند فشار بالا يك امكان بالقوه براي فرآوري و نگهداري موادغذايي به شمار مي آيد. اين فرآيند قادر به غيرفعال ساختن ميكرواورگانيزمها و آنزيمها بوده و بكارگيري اين فناوري در صنايع غذايي نيازمند شناخت سازوكار و سينتيك فشار در تخريب و نابودي و يا غيرفعال كردن ميكرواورگانيزمها، آنزيمها و پروتئينها مي باشد1)و(2 . اولين گزارشها در مورد تأثير فشار ايزواستاتيك بر ميكروارگانيزمها توسط Cretes در سا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت غذاهاي ارگانيك

دانلود پاورپوینت غذاهاي ارگانيك غذاهاي ارگانيک عبارتند از غذاهاي حيواني و گياهي که در توليد آن از سيستم هاي طبيعي استفاده شده و ارگانيسمهاي اصلاح شده ژنتيک و مواد شيميايي شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد . در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند . طرفداري از محيط زيست و آغشته نکردن مواد غذايي با مواد شيميايي و تهيه غذاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک در حال حاضر ، ماست مقبولترین و پرمصرف ترین فرآورده پروبیوتیک در جهان است . علت آن خواص حسی و ارزش سلامت بخش آن است . به طور کلی ، ماست به دلیل اسیدیته بالا و (پی هاش) پایین ، محیط مناسبی برای حفظ و انتقال پروبیوتیک ها به بدن نیست و در مقابل ، پنیر و سایر فرآورده های لبنی با (پی هاش) بالاتر می توانند از نقطه نظر یاد شده مؤثر تر باشند . این موضوع به ویژه در مورد بیفیدو باکتریوم ها از اهمیت زیادی بر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت کنسرو هلو

دانلود پاورپوینت کنسرو هلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند.   هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید.   مایع شربت و نگه داشتن آن در حمام آب گرم است. شامل 11 اسلاید powerpoint ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود پاورپوینت کمپوت آناناس

دانلود پاورپوینت کمپوت آناناس به کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی کنیم. پیشنهاد می شویم در کنسرو سازی از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا

دانلود پاورپوینت کاربرد فناوری نانو  در بسته بندی غذا نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر)نانومتریک بیلیونیم متر است.فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است. پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته بندی قادر خواهند بود پارگی ها و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان
تعداد صفحه(34):

آخرین محصولات فروشگاه