فروش ویژه آرشیو دانشجویی فایل استوری ارتباط با پشتیبانی فروشگاه فایل استوری فایل استوری فایل استوری فایل استوری ارزان سرا

اطلاعیه فروشگاه

با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک های دیگر استفاده نمایید.

دانلود پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی تولید فشار بالا: درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم 2-تراکم غیر مستقیم 3-حرارت دادن ماده ناقل تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری 9000 اتمس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت آلودگی های محیطی در مواد غذائی

دانلود پاورپوینت آلودگی های محیطی در مواد غذائی آلودگی به عنوان ورود و اضافه شدن عوامل بیماری زا و نامطلوب به مواد خوردنی است. به کاهش کیفیت و یا غیر قابل مصرف شدن مواد غذایی منجر می گردد. پیامد آن غالبا پیدایش شرایطی در ماده غذایی است که مصرف آن خواه در کوتاه مدت و خواه درصورت تداوم مصرف، آثار نامطلوبی بر سلامت انسان می گذارد. چگونگي آلودگي مواد غذايي در طبيعت نظر به اين كه منشاء مواد اوليه غذا با خاك و آب در ارتباط است لذا تعدادي از باكتر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت فرايند توليد نان سالم ، بهداشتي و غني شده

دانلود پاورپوینت فرايند توليد نان سالم ، بهداشتي و غني شده اهميت نان در رژيم غذايي بخش عظيمي از انرژي ، پروتئين ، املاح و ويتامين هاي گروه B از طريق نان تأمين ميگردد بطوريكه حدود   50%  پروتئين ، 60%  كالري و قريب 3-2 گرم از املاح معدني مورد نياز از طريق نان تأمين مي شود . به دليل گران بودن ساير منابع غذايي نقش نان در رژيم غذايي ما اهميت بيشتر ي دارد . ضرورت توجه به توليد علمي نان "طبخ نان به روش علمي" و يا علمي كردن پخت نان، آرزويي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت Freeze Drying

دانلود پاورپوینت Freeze Drying Freeze dryingچیست؟ عملیاتی که درطی آن آبگیری انجام می شود که به نامهای منجمد کردن ویا crodesieation که به معنای خشک کردن اجسام درلوله های خالی ازهوایا به طور کلی درغیاب هوا می نامند. علم خشک کردن یخ این روند عبارت است ازحذف ملایم رطوبت از محصول آبی ، بدون تغییر بیولوژیک یا خواص ساختاری و شیمیایی آن است . خشکاندن انجمادی عملیاتی پیچیده که در همه جنبه های زیرتوصیف میشود: انجماد کردن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی

دانلود پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است،ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . نوشیدنی غیر الکلینوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند .این نوشابه ها کمتر از نیم درصد  الکل دارند و بر اساس درصد الکل بوسیله حجم طب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع روشهای نگهداری مواد غذایی روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. روشهای شیمیایی اشعه دهی(Irradiation ) اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. اشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و الکترون می باشد. مزای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پاورپوینت طرح تولیدی نان فانتزی

دانلود پاورپوینت طرح  تولیدی نان فانتزی به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره . نانهای سفید  شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی. نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد. نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل: 1- نان دیابت                     2- نان ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

دانلود پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی استفاده از فرآيند فشار بالا يك امكان بالقوه براي فرآوري و نگهداري موادغذايي به شمار مي آيد. اين فرآيند قادر به غيرفعال ساختن ميكرواورگانيزمها و آنزيمها بوده و بكارگيري اين فناوري در صنايع غذايي نيازمند شناخت سازوكار و سينتيك فشار در تخريب و نابودي و يا غيرفعال كردن ميكرواورگانيزمها، آنزيمها و پروتئينها مي باشد1)و(2 . اولين گزارشها در مورد تأثير فشار ايزواستاتيك بر ميكروارگانيزمها توسط Cretes در سا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت غذاهاي ارگانيك

دانلود پاورپوینت غذاهاي ارگانيك غذاهاي ارگانيک عبارتند از غذاهاي حيواني و گياهي که در توليد آن از سيستم هاي طبيعي استفاده شده و ارگانيسمهاي اصلاح شده ژنتيک و مواد شيميايي شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد . در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند . طرفداري از محيط زيست و آغشته نکردن مواد غذايي با مواد شيميايي و تهيه غذاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک در حال حاضر ، ماست مقبولترین و پرمصرف ترین فرآورده پروبیوتیک در جهان است . علت آن خواص حسی و ارزش سلامت بخش آن است . به طور کلی ، ماست به دلیل اسیدیته بالا و (پی هاش) پایین ، محیط مناسبی برای حفظ و انتقال پروبیوتیک ها به بدن نیست و در مقابل ، پنیر و سایر فرآورده های لبنی با (پی هاش) بالاتر می توانند از نقطه نظر یاد شده مؤثر تر باشند . این موضوع به ویژه در مورد بیفیدو باکتریوم ها از اهمیت زیادی بر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان
تعداد صفحه(34):

آخرین محصولات فروشگاه

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس