فایل استوری فایل استوری ارتباط با مدیر فروشگاه

دانلود پاورپوینت كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

دانلود پاورپوینت كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي استفاده از سلول هاى زنده يا قسمتى از آنها، به منظور توليد يا اصلاح محصولات غذايى يا مواد افزودنى به غذا به معنى بيوتكنولوژى غذايى است.از ديدگاه ديگر مى توان كاربرد بيوتكنولوژى در صنايع غذايى را به دو بخش كاربرد بيوتكنولوژى سنتى و كاربرد بيوتكنولوژى مدرن تقسيم كرد. در كاربرد بيوتكنولوژى سنتى در صنايع غذايى، از فناورى تخمير براى تغيير مواد خام غذايى تخميرى شامل پنير، ماست، خمير نان و غيره ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت غذاهاي عملگر

دانلود پاورپوینت غذاهاي عملگر ارزشهاي تغذيه‌اي لوبياي سويا با تمام كوچكي‌اش ”گنجينه‌“ ايست از ارزشها و پتانسيلهاي بالقوه غذايي كه توجه معتبرترين مراكز و محافل علمي تخصصي دنيا را به خود جلب نموده است. پروتئين سويا، شاخص ترين پروتئين در عالم گياهي بنابراين، چنانچه از جداول استنتاج مي‌گردد كيفيت پروتئيني سويا از نظر تركيب واحدهاي ساختماني و از نظر قابليت هضم با پروتئين‌هاي حيواني از جمله گو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت ظرح تاسیس کارخانه ما کارانی

دانلود پاورپوینت ظرح تاسیس کارخانه ما کارانی در حال حاضر کارخانهای در ایران وجود ندارد که بتواند گندم دوروم یا سخت را به سمولینا یا دانه شکری ریز تبدیل نماید که اقتصادی باشد کارخانه های موجود گندم های معمولی یا گندم مخصوص نان را تبدیل به آرد نول یا آرد مغزدانه می نمایند که در صنعت تهیه محصولات خمیری مورد استفاده قرار می گیرد و در نتیجه ملاحظه می گردد که کیفیت ماکارانی های تولید داخل بسیار پایین می باشد درحالیکه در کشورهای صنعتی از گندم دوروم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت شکلات

دانلود پاورپوینت شکلات شكلات يكي از پر مصرف ترين مواد خوراكي جهان است. كافي است در نظر آوريم كه اروپايي ها بطور متوسط سالانه 9 كيلو شكلات مي خورند و اين رقم در سال به بيش از 2 ميليون تن در سال مي رسد.يك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كيلو كالري انرژي را تامين مي كند. تركيب متوسط شكلات به اين قرار است: پروتئين 8/4 درصد , چربي 5/32 درصد , كربوهيدرات 5/59 درصد و تئوبرومين 25/1 درصد.شكلات يك ماده مغذي است و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت شربتهای قندی

دانلود پاورپوینت شربتهای قندی شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .  شربت خرما خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت سيستم بسته بندي ضد عفوني شده

دانلود پاورپوینت سيستم بسته بندي ضد عفوني شده تعريف ASEPTIC   پر كردن بسته هاي استريل با محصولات استريل شده .   كلمه آسپتيك از كلمه يوناني SEPTICOS گرفته شده كه معني آن عدم وجود آنزيم هاي فاسد كننده است ،به اين مفهوم كه ماده مورداستفاده در بسته بندي خواص مكانيكي مطلوب براي جلوگيري از نفوذ گازها ويا مايعات غير مجاز را داشته باشد . به طور كلي 2 مبحث در كاربرد تكنولوژي بسته بندي ضد عفوني شده وجود دارد: 1.بسته بندي محصولات استريل شد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

دانلود پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس nتولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد. در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی

دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی ژلاتين، يكي از محبوبترين پلي‌مرهاي زيستي است كه به طور گسترده‌اي در غذا، داروسازي، لوازم آرايشي و كاربردهاي عكسبرداري استفاده مي‌شود و همه آنها به خاطر خصوصيات تكنولوژيكي و وظيفه‌اي آن است. در صنعت غذاسازي، ژلاتين در ساخت مرباجات و شيريني‌جات (اساساً براي فرهم آوردن آدامس‌ها، نساجي و پاياسازي كف) توليداتي با چربي پايين (براي توليد خامه، كاهش چربي)، لبنيات (براي تثبيت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن کاهش رطوبت ماده غذائی تیره تر شدن وسفت تر شدن عطر وطعم سرخ شده روغن هیدرولیز اتواکسیداسیون پلیمریزه شدن اکسیداتیو پلیمریزه شدن حرارتی تیره تر شدن انواع روغن سرخ کردنی روغن RBD روغن سالاد چربی حیوانی شورتنینگ های مایع شورتنینگ های همه منظوره روغن های گیاهی انواع سرخ کن ها سرخ کن های غیر پیوسته سرخ کن های پیوسته Par-frying نقطه دود ن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت

دانلود پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند. نگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد. باتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكروبها هستند.PH  نزديك محدوده خنثي و مواد مغذي فراوان  و به علت وجود تعداد زيادي ميكروارگانيسمها در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان
تعداد صفحه(33):

آخرین محصولات فروشگاه